|
|
| Poll :: Jak oceniasz płytę ? |
| Świetna |
|
80% |
[ 4 ] |
| Dobra |
|
20% |
[ 1 ] |
| Poniżej oczekiwań |
|
0% |
[ 0 ] |
| Słaba |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 5 |
|
| Autor |
Wiadomość |
mati
Aktywny użytkownik forum

|
Wysłany:
Wto Cze 23, 2009 1:15 pm |
  |
Płyta bardzo dobra. Rzeczywisty powrót do korzeni, dużo piosenek w podobnym stylu jak na najstarszych płytach. Bałem się, że z tymi tanecznymi rytmami będzie lekka przesada. Ale na szczęście jej nie ma i jestem zadowolony. Ogólnie dużo rymów
Najlepsze moim zdaniem: Zostań i bądź (rewelacyjny kawałek), Tylko Ty (uwielbiam jak Jacek niespodziewanie ścisza głos ;p, a moment: "To nic, że los tak chce(...), to nic, ze mój stróż mówi ostro mi nie.." jest cudny), Wypad stąd ( hicior. Na koncertach powinien robić furorę. ostro, z zębem i delikatną arogancją ), Jak magnez (niby słowa średnie, melodia tez, a w ucho mimo woli wpada:P), Jestem panem świata ( mnie się podoba. "Tylko ja...!" - już gdzieś to na koncercie Jacka słyszałem... )
Bardzo ciekawa piosenka - Nadejdzie taki dzień Najbardziej powalający jest tekst "i Jacek Stachursky"
Czekam z niecierpliwością na aranżacje koncertowe
Zapraszam do podzielenia się swoimi wrażeniami  |
_________________ Bez końca.....żyć koncertem  |
|
  |
 |
foxt
Obserwator
|
Wysłany:
Nie Paź 25, 2009 8:38 pm |
  |
Utwór "Jam jest 444" stał się dla mnie z miejsca klasykiem gatunku psytrance. W połączeniu z tekstem to nowa jakość w polskiej, a może i światowej muzyce. Słucham któryś raz z rzędu i wciąż robi wyjątkowe wrażenie. Zresztą zobaczcie, co się dzieje na portalu Rate Your Music, który skupia wielu wyrobionych słuchaczy: http://rateyourmusic.com/release/album/stachursky/2009/ |
|
|
  |
 |
|
|