Forum Stachursky Strona Główna  
FAQFAQWyszukajUżytkownicyGrupy Rejestracja Twój profilSkrzynka pocztowaWyloguj się
 Stachursky 2009 - opinie, odczucia, recenzje itp... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Poll :: Jak oceniasz płytę ?

Świetna
80%
 80%  [ 4 ]
Dobra
20%
 20%  [ 1 ]
Poniżej oczekiwań
0%
 0%  [ 0 ]
Słaba
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 5

Autor Wiadomość
mati
Aktywny użytkownik forum

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 1:15 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Płyta bardzo dobra. Rzeczywisty powrót do korzeni, dużo piosenek w podobnym stylu jak na najstarszych płytach. Bałem się, że z tymi tanecznymi rytmami będzie lekka przesada. Ale na szczęście jej nie ma i jestem zadowolony. Ogólnie dużo rymów Razz

Najlepsze moim zdaniem: Zostań i bądź (rewelacyjny kawałek), Tylko Ty (uwielbiam jak Jacek niespodziewanie ścisza głos ;p, a moment: "To nic, że los tak chce(...), to nic, ze mój stróż mówi ostro mi nie.." jest cudny), Wypad stąd ( hicior. Na koncertach powinien robić furorę. ostro, z zębem i delikatną arogancją Cool ), Jak magnez (niby słowa średnie, melodia tez, a w ucho mimo woli wpada:P), Jestem panem świata ( mnie się podoba. "Tylko ja...!" - już gdzieś to na koncercie Jacka słyszałem... Smile )

Bardzo ciekawa piosenka - Nadejdzie taki dzień Smile Najbardziej powalający jest tekst "i Jacek Stachursky" Laughing
Czekam z niecierpliwością na aranżacje koncertowe Twisted Evil
Zapraszam do podzielenia się swoimi wrażeniami Wink

Obserwator

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 8:38 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Utwór "Jam jest 444" stał się dla mnie z miejsca klasykiem gatunku psytrance. W połączeniu z tekstem to nowa jakość w polskiej, a może i światowej muzyce. Słucham któryś raz z rzędu i wciąż robi wyjątkowe wrażenie. Zresztą zobaczcie, co się dzieje na portalu Rate Your Music, który skupia wielu wyrobionych słuchaczy: http://rateyourmusic.com/release/album/stachursky/2009/
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat