| Autor |
Wiadomość |
Lordozza
Początkujący
|
Wysłany:
Sob Mar 07, 2009 10:42 am |
  |
| mariusz napisał: |
Witaj Jacku
Czy możesz powiedzieć kiedy powinien pojawić się teledysk do utworu " i nie mów nic" , wiem ,że pierwotnie miało to być na początku lutego ,ale jak to w życiu bywa wszystko może ulec zmianie ,a więc kiedy?
Pozdrawiam |
Zdjęia zostały już zrealizowane .... teraz trwa postprodukcja
Trochę pracy jest przy "obróbce" ponieważ .... a z resztą sami zobaczycie.
Mam nadzieję, że sprostamy oczekiwaniom.
Myślę, że koniec marca początek kwietnia to termin jakiego możemy się spodziewać. |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Wto Mar 10, 2009 7:47 pm |
  |
Witam serdecznie Jacuś mam pytanie odnosnie jakiejś płytki live czy bedzie ona wydana ??czy nie sadzisz ze utwory grane tak jak na koncertach mialy by lepsza sile przebicia nizeli orginalne ?? |
_________________ Tędy odaje wam cząstke siebie |
|
    |
 |
Lordozza
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Mar 15, 2009 8:30 am |
  |
Michniku ,
nie ma na to reguły .... trzeba próbować i poszukiwać ... nie można stać w miejscu.
Trzeba słuchać własnych pragnień i fascynacji oraz nie bać się sięgać do tradycji i przeszłości.
Wszystko co najwspanialsze w muzyce jest ukryte w nas samych. Ja tylko, po przez to co robię, staram się dać ludziom impuls i odwagę , aby to uzewnętrznić. Reszta to tylko "opary PR-u"
Przyjdzie czas i na koncertowe piosenki na płytach .... |
|
|
  |
 |
Nelcia
Obserwator
|
Wysłany:
Sro Mar 18, 2009 12:01 am |
  |
| Lordozza napisał: |
Trzeba słuchać własnych pragnień i fascynacji oraz nie bać się sięgać do tradycji i przeszłości.
|
Bardzo mądre słowa. Zgadzam się z nimi. Jednakże nie każdy "sięga do tradycji". Część słuchaczy po prostu poddaje się tylko i wyłącznie współczesnym trendom co bardzo mnie zasmuca. Mamy przecież tyle wspaniałej klasyki, którą mimo różnic wieku może fascynować równie mocno.
Przypomnienie: niniejszy wątek ma na celu zadawanie pytań skierowanych do artysty, na które sam Jacek z własnej nieprzymuszonej woli może odpowiedzieć. Bardzo proszę o komentowanie wydarzeń muzycznych czy tez videoclipów w odpowiednim dziale i temacie, a jeżeli taki nie istnieje proszę go założyć. |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Sob Mar 21, 2009 5:50 pm |
  |
DZien dobry Jacus jak wspominasz okres studyjny w łodzi ??i jakie masz ulubione miejsca ??w tym otoż to mieście ?/ |
|
    |
 |
chudyrr
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Mar 23, 2009 7:12 am |
  |
Witam
Dziś widziałem po raz pierwszy teledysk do "Nie mów nic". Musze przyznać że jest całkiem inny od poprzednich. Widać że Stachursky przekształca się na muzyke dyskotekową. Tylko ten garnitur to dziwna sprawa, tak jakoś mi nie pasuje do tego utworu i teledysku.....ale nie mnie jest to oceniać. Powodzenia w podbijaniu polskich klubów
ADMIN: Przypomnienie: niniejszy wątek ma na celu zadawanie pytań skierowanych do artysty, na które sam Jacek z własnej nieprzymuszonej woli może odpowiedzieć. Bardzo proszę o komentowanie wydarzeń muzycznych czy tez videoclipów w odpowiednim dziale i temacie, a jeżeli taki nie istnieje proszę go założyć. |
_________________ Głupi ten co głupio robi. |
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Czw Mar 26, 2009 12:33 pm |
  |
| Lordozza napisał: |
| mgolab23 napisał: |
Jacku mialem okazję slyszec remiksy do piosenek "Z każdym Twym oddechem (Silver Bross Remix)" i najnowszy "I nie mów nic (Elektro Mix)", zapewne jest ich wiecej, moje pytanie brzmi czy te utwory pojawia sie kiedys na plycie w formie dodatku?, a moze planujesz płytę z remiksami swoich utworów? Pozdrawiam Marcin |
Oooo ... tych remiksów będzie więcej, zdecydowanie więcej
Będą się pojawiać stopniowo i musisz śledzić internet a szczególnie strony DJ-skie
Lada moment pojawią się następne : transowy, clubowy, ...słyszałem także nową przeróbkę "bootlegową" elektro remixu ....
W zależności od rozwoju sytuacji będziemy serwować nowe odsłony ...
http://club-nation.eu/showthread.php?p=347180
Jak znam życie wszystko to pojawi się jako dodatek na płycie  |
Kiedy sie pojawią nowe remiksy I nie mów nic? |
|
|
  |
 |
mariusz
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Mar 30, 2009 12:47 pm |
  |
Witaj Jacku
Wiem,że zapowiadany był ciąg dalszy teledysku i utworu " Z każdym twym Oddechem" czy można powiedzieć kiedy i czy wogóle się pojawią i na czym miałaby polegać kontynuacja tego utworu i telesysku?
Pozdrawiam. |
_________________ Mariusz Stachursky |
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Wto Mar 31, 2009 3:25 pm |
  |
Witam serdecznie Jacku czy z wiazku z nowa plyta bedzie trasa koncertowa podobna do trasy FINAŁ??i kiedy bedzie wiadomo liste miast ?? |
|
    |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Wto Mar 31, 2009 8:37 pm |
  |
A co z dodatkami na plycie? Beda? aha dlaczego tytuł jest inny niz planowano miało byc Jam Jest 444 i nawiązuje do pytania Mariusza co z kontynuacją teledysku Z każdym Twym oddechem. Pozdrawiam |
|
|
  |
 |
oleska19993
Startujący
|
Wysłany:
Sro Kwi 08, 2009 5:58 pm |
  |
Kiedy zobaczymy jakieś nowe teledyski? Nie mogę się już doczekać kolejnej płyty.  |
|
|
   |
 |
lukasz_krakow
Aktywny użytkownik forum

|
Wysłany:
Pią Kwi 24, 2009 2:17 pm |
  |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Sob Kwi 25, 2009 11:21 am |
  |
Panie Jacku Bardzo dziekuje za autograf podczas Gali ESKI Pana widok bardzo mnie ucieszył żałuje jedynie ze nie był Pan nominowany aczkolwiek wiadomo jak te nagrody sa rozdawane w każdym bądź razie DZIEKUJE i kidy bedzie Pan koncertowal w lodzi ?? pozdrawiam bratersko |
|
    |
 |
chudyrr
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Kwi 27, 2009 9:12 am |
  |
Dziś 27 kwietnia....pierwszy termin w którym miała ukazać się nowa płyta. Data premiery powinna być już chyba znana. Kiedy zatem ukaże się najnowasze wydawnictwo?? |
|
  |
 |
oleska19993
Startujący
|
Wysłany:
Sro Kwi 29, 2009 2:08 pm |
  |
Kiedy będziemy wiedzieli o jakichś najbliższych koncertach, gdzie będą się odbywały? |
|
|
   |
 |
mariusz
Początkujący
|
Wysłany:
Pią Maj 01, 2009 10:07 am |
  |
Witaj Jacku
Czy wiadomo kiedy i gdzie odbędzie się koncert jubileuszowy z okazji 15-lecia działalności artystycznej oraz ,która stacja telewizyjna będzie go relacjonować; jak również czy będziesz miał recital w Opolu podczas festiwalu.
Pozdrawiam. |
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Pią Maj 01, 2009 3:06 pm |
  |
Witaj Jacku mam takie pytanie, teraz ma sie odbyć koncert jubileuszowy z okazji 15-lecia Twojej działalności jako Stachursky i chcialbym wiedziec czy zostanie zrealizowane DVD to tego wlasnie koncertu. W Twojej dyskografi nie ma jeszcze koncertu na DVD a podejrzewam ze każdy chciałby miec fajnie gdyby pojawił sie dodatek w postaci teledysków z całego okresu działalności  |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Czw Maj 07, 2009 7:38 pm |
  |
HMMM czyżby cisza przed burzą ?? |
|
    |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Sob Maj 09, 2009 11:57 am |
  |
Czy w związku z przesunieciem terminu wydania płyty pojawi sie nowy singiel promujący nową płytę? |
|
|
  |
 |
chudyrr
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Maj 25, 2009 10:17 am |
  |
Termin wydania nowej płyty jest już znany. Interesuje mnie zatem kiedy będzie można zapoznac się w termianrzem koncertowym. Chciałbym posłuchać nowych brzmień "na żywca". Czy coś wiadomo na ten temat ponieważ od dłuższego czasu dział koncertów jest w przygotowaniu. |
|
  |
 |
Lordozza
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Maj 25, 2009 12:08 pm |
  |
Terminy koncertów są już praktycznie dopięte.
Ustalmy jeszcze drobne szczegóły z Vivą i MTV.
Głowna trasa "STACHURSKY VIVA 2009 Tour" będzie przebiegała w pasie nadmorskim i mazurskim. Realizacja koncertu 'Live" przez ekipę Vivy odbędzie się w Gdańsku.
Tyle na razie wiem ...
Obecnie zaczeliśmy już lekkie występy plenerowe , ale główne uderzenie idzie od czerwca i te terminy lada dzień podamy na stronie. Viva i MTV także będą podawały aktualne daty i miejscowości. |
|
|
  |
 |
chudyrr
Początkujący
|
Wysłany:
Wto Maj 26, 2009 11:04 am |
  |
To jest odpowiedź która mnie w pełni satysfakcjonuje. Pozostaje zatem poczekać na oficjalną rozpiskę koncertową oraz nowe nagrania  |
|
  |
 |
mariusz
Początkujący
|
Wysłany:
Pią Maj 29, 2009 10:37 am |
  |
Witam
Jacku czy na nowej płycie " 2009" znajdą się materiały multimedialne teledysdk " i nie mów nic" i inne , instrumentale, karaoke oraz materiał DVD?
Pozdrawiam  |
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pon Cze 01, 2009 6:47 pm |
  |
Jacku gratuluje piosenki "Zostań i bądź", moje pytanie czy bedzie ona leciala w takich radiach jak ZET czy tez Rmf FM i ktora stacja beirze sie za konkretna promocje tej piosenki jak i całej nowej płyty ??? |
|
    |
 |
mgolab23
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Cze 14, 2009 6:45 pm |
  |
"Zostań i bądź" to jest to pytanie czy bedzie teledysk do tej piosenki jesli tak to kiedy Pozdrawiam |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pon Cze 15, 2009 3:32 pm |
  |
Jacuś dziękuje za zdjecie z dedykacja podczas meczy w łodzi na bebefis Pana tomka Kłosa me pytanie czy znacie sie dobrze??bo pracuje z jego przyjacielem grzegorzem krysiakiem a jesli nie to co sprowadzilo cie do lodzi ?? |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Wto Cze 16, 2009 6:00 pm |
  |
Witaj JACKU już mam twe dwie nowe płytki są poprostu Boskie szkoda ze zrobiona została edycja specjalna ale no coz rozumie ze to dodatek dla fanów Gratuluje nowej płyty pomysłu fakt wracasz do muzyki dyskotekowej GARTULUJE Płyta siuper KIedy bedzie teledysk to piosenki Zostan i Bądź ?i jaki bedzie nastepny singiel ?????????
I czy bedzie podroż po Polsce w celu podpisywania Płyty ??? |
|
    |
 |
mariusz
Początkujący
|
Wysłany:
Pią Cze 19, 2009 12:29 pm |
  |
Witam
Jacku kiedy pojawi się terminarz koncertów oraz poinformuj kiedy odbędzie się koncert live w Gdańsku w związku z trasą Stachursky Viva Tour 2009, oraz daj znać jeżeli tylko będziesz gościć w jakimś programie telewizyjnym oraz będzie relacja z jakiegoś koncertu.
Pozdrawiam |
|
  |
 |
mateusz1511
Obserwator
|
Wysłany:
Pon Cze 29, 2009 3:40 pm |
  |
Drogi Jacku jestem początkującym użytkownikiem tego forum, ale Twoim i twoich piosenek fanem jestem od lat. Twoja piosenka "Zostań i bądź" zainspirowała mnie i mojego kumpla do nagrania teledysku.
http://stachursky.pl/forum/viewtopic.php?t=1008
Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Wszystko zostało zrobione amatorskim i półprofesjonalnym sprzętem, więc nie jest on doskonały ale pokazuje, że czujemy tą piosenkę jak i inne z nowej płyty.
Jesteśmy ciekawi Twojej opinii...
Poza tym lubimy pisać wiersze, gdy mamy natchnienie, a czasami nowe teksty do wydanych już piosenek:)
Jeśli nasze umiejętności mogłyby się Tobie kiedyś przydać wystarczy prywatna wiadomość bo rozumiem że pomagają ci osoby, które czują i rozumieją Twoją twórczość.
SERDECZNIE POZDRAWIAMY |
|
|
  |
 |
mariusz
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Lip 12, 2009 10:41 am |
  |
+Jacku wiemy, że wystąpisz 7 sierpnia podczas Sopot Hit Festiwal 2009 i będziesz kandydował z utworem " Zostań i bądź" o nagrodę " Polski Hit Lata"; kedy pojawi się teledysk do utworu " Zostań i bądź" oraz jakie będą następne plany i wustępy telewizyjne. |
|
  |
 |
Lordozza
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Lip 20, 2009 10:56 pm |
  |
| mariusz napisał: |
| +Jacku wiemy, że wystąpisz 7 sierpnia podczas Sopot Hit Festiwal 2009 i będziesz kandydował z utworem " Zostań i bądź" o nagrodę " Polski Hit Lata"; kedy pojawi się teledysk do utworu " Zostań i bądź" oraz jakie będą następne plany i wustępy telewizyjne. |
Na obecnym etapie nie przewidujemy teledysku to tej piosenki.
Ogólnie przyjęliśmy koncepcję , że promocję płyty zaczynamy po wakacjach.
Testujemy piosenki i szukamy tej najodpowiedniejszej
Jeśli "zostań i bądź" odniesie sukces na festiwalu ... to pewnie o tym pomyślimy.
Na tą chwilę zakup nowej płyty jest mało imponujący , więc musimy zebrać więcej informacji.
Czas i rynek zweryfikuje wszystko
Pozdrawiam
Jace |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Sro Lip 22, 2009 7:53 pm |
  |
Witajcie Jacku moze małe zaineresowanie płyta jest wlasnie spowodowane brakiem promocji przyznam szczerze ze w ogolnopolskiej stacji radiowej typu RMF FM czy radiu Zet ani razu nie uslyszlaem nowej piosenki twej moze tu jest pies pogrzebany ze tak sie wyraze Mimo wszystko jestem pewiem ze płyta odniesie sukces taki na jaki zasługuje wszystkiego dobrego moje pytanko Brzmi co z koncertami czemu nie ma wogole zadnej listy i nie wiadomo gdzie wystepujesz? |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Nie Sie 23, 2009 9:23 pm |
  |
czesc Jacek co taka cisza z twojej strony co masz w planach artystycznych teraz ?? |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Sro Wrz 16, 2009 7:22 pm |
  |
Jacuś co z płytką live czy zobaczy ona światło dziene czy możesz co kolwiek na ten temat powiedzieć |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Czw Lis 05, 2009 9:01 pm |
  |
hej ludzie CZesc Jacuś co z ta promocja płyty co z tymi koncertami co sie dzieje że taka cisza i wogole na forum coś cichutko ????? |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pią Lis 13, 2009 6:11 pm |
  |
,,SOBOTA"
Jak co sobota wbijam sie do klubu
Na wejsciu słychać łubu dubu
Tak to autentyczna muzyka
Nadawana wprost z duzego głośnika
Podchodze prosto do baru
Pewnie znów pęknie stówka ale nie czuje żalu
W końcu zabawić sie każdy może
Ale z kulturą nie że walka na noże
No to ja już przy tym barze
I z kolegą po jednym dużym browarze
I oczywiście meskie ploteczki
Jednej już wystaja za spodni majteczki
Jest tak bardzo wcześnie
A już tak śmiesznie
Forme jednak trzeba zachowac
By poprostu nie dać sie zwariować
Jak w każdą sobote czuje ten odech na mym ciele
Obserwuje mnie nocne przeznaczenie
Gorące dziewczyny mocno rozbawione
Mą osobą mocno obdarzone
Kilka znich wygląda fantastycznie
Poprostu erotycznie
Jedne browar drugi już leci
A za drugim pojawia sie trzeci
Forma spada wyjatkowo szybko
Na nogach trzymam się jakoś gibko
Jak co sobota wracam nie przyzwoicie
A rano Kac i na tym skacze jezeli pozwolicie |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Czw Gru 03, 2009 3:26 pm |
  |
HEJ ludziska co taka cisza co jest grane Jacek gdzie jestes ??kurcze normalnie w szoku jestem a i przepraszam ze umiescilem tu wiersz to przez pomyłke |
|
    |
 |
oleska19993
Startujący
|
Wysłany:
Czw Gru 03, 2009 6:58 pm |
  |
no właśnie cisza niesamowita |
|
|
   |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pią Gru 04, 2009 9:03 pm |
  |
Jacuś czy bedzie teledysk do piosenki ,,DOSKO"?? |
|
    |
 |
mgolab23
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Sty 04, 2010 8:21 pm |
  |
Jacku co to za piosenka ktora śpiewałeś na Sylwestrze w Warszawie?, czy to zapowiedź nowej płyty? |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pon Sty 11, 2010 9:44 pm |
  |
Widze ze nikt nie kwapi sie by ci odpisac eh co tu sie dzieje wogole to masakra jak dla mnie czuje sie troszke zwiedziony Przyjacielu piosenka to ,,Nasz ostatni TAniec " dowiedzialem sie tego od osob z poza forum a szkoda a Piosenka wyśmienita |
|
    |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Wto Sty 26, 2010 8:41 pm |
  |
Jacek pisałeś ze 2 lutego bedziesz na telekamerach a juz po nich mozesz to wyjasnic o co kaman??bo nie bardzo to rozumiem i co tu taka cisza |
|
    |
 |
Finezja
Aktywny użytkownik forum
|
Wysłany:
Sro Lut 17, 2010 12:26 pm |
  |
Jacku zapraszmy do legionowa )))))) |
_________________ mama 1rocznej coreczki  |
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Lut 28, 2010 12:26 am |
  |
Jacek sie chyba obraził na nas cisza jak nigdy.
Zna ktos namiary na piosenkę Panta Rei? |
|
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Lut 28, 2010 12:17 pm |
  |
Podobno jeszcze w tym roku ma pojawić sie nowa płyta pt. "Wspaniałe Polskie Przeboje 2" czy wie ktos jakie utwory sie na niej pojawią?. Wiem ze będzie napewno "Nasz ostatni taniec", chcialbym tez zeby znalazła sie tam piosenka "Jej portret".
Ps. Jestem zawiedziony tylko ze tu taka cisza, Jacku odezwij sie czekamy na wiadomosci od Ciebie Pozdrawiam |
|
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Sro Mar 03, 2010 10:34 am |
  |
Ludzie gdzie wy wszyscy jesteście??? Czy to koniec czy co??? Ani Patrycja ani CzarnUla no dosłownie nikt juz tu chyba nie wchodzi :-S |
|
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Czw Mar 04, 2010 8:31 pm |
  |
Widze ze tu juz nikt nie zagląda wiec chyba tez przestane. Uciekam Stąd |
|
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Nie Mar 28, 2010 11:02 am |
  |
Jacku podobno planowałes nagrac piosenke "Z każdym Twym oddechem" w dwóch językach tz. w języku angielskim i włoskim, czy te wersje sa juz nagrane czy to tylko byla plotka jakich niestety jest wiele. Pozdrawiam |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Wto Kwi 06, 2010 7:04 pm |
  |
Jack co sie dzieje ??czyżbyś zapomniał o nas i o tym miejscu ?? |
|
    |
 |
Finezja
Aktywny użytkownik forum
|
Wysłany:
Sro Kwi 14, 2010 3:41 pm |
  |
wzywamy Jacka .
Bardzo mi się podobal Twoj Duet z Panią Czubowną w Tylko my dwoje .
I szkoda, ze odpasliście ... |
_________________ mama 1rocznej coreczki  |
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Czw Kwi 15, 2010 2:20 pm |
  |
Jacek nie bądź żyła napisz cos, podziel sie z nami fanami czymś nowym Pozdrawiam |
|
|
  |
 |
michnik
Uzależniony
|
Wysłany:
Pon Kwi 19, 2010 5:05 pm |
  |
JACEK WRÓĆ CZEKA ŁODŹ Co sie dzieje ??Co się stało JACKA GDZIEŚ NAM PORWAŁO |
|
    |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Pon Maj 03, 2010 3:44 pm |
  |
To juz lekka przesada :-S Jacek co z Tobą?, dlaczego milczysz?. Od bardzo dawna nic tu sie nie dzieje, ani na forum ani na stronie, dosłownie nic czy to juz koniec? |
|
|
  |
 |
rtokarczyk1
Początkujący
|
Wysłany:
Sro Maj 05, 2010 8:03 pm |
  |
Jacek juz o nas zapomniał
forum zamarło jeszcze troche i strona przestanie istnieć. Dobra juz nie nudzę i tak juz tu nikt nie zagląda  |
|
|
  |
 |
|
|